Nytårsmenu 2024:
Afhentning eller levering d. 31/12 mellem kl. 12-17.30
Min. 5 prs.
3 retters menu:
Kroketter af braiseret oksekød m. dijon mayo
Braiseret tykkam m. sauce a jus & hasselback kartofler
Gateau marcel
249,- pr. prs
5 retters menu:
Kroketter af braiseret oksekød m. dijon mayo
Caesar salat m. rejer
Braiseret tykkam m. sauce a jus & hasselback kartofler
Seafood paella
Gateau marcel
299,- pr. prs.
7 retters menu:
Kroketter af braiseret oksekød m. dijon mayo
Caesar salat m. rejer
Waldorf salat m. kylling
Broccoli salat m. kalvebacon
Braiseret tykkam m. sauce a jus & hasselback kartofler
Seafood paella
Gateau marcel
349,- pr. prs.
Name | Price | Buy |
---|
Nytårsmenu | 249 kr. – 349 kr. | |
Vegetarisk Nytårsmenu 2024:
Afhentning eller levering d. 31/12 mellem kl. 12-17.30
Min. 5 prs.
3 retters menu:
Græsk moussaka (vegansk)
Vegansk paella
Gateau marcel
200,- pr. prs
5 retters menu:
Fattoush salat
Græsk moussaka (vegansk)
Vegansk paella
Hasselback kartofler, hummus & tzatziki
Gateau marcel
249,- pr. prs.
7 retters menu:
Fattoush salat (vegansk)
Rødbedde tabouleh
Græsk moussaka (vegansk)
Vegansk paella
Tagliatelle à la creme
Hasselback kartofler, hummus & tzatziki
Gateau marcel
299,- pr. prs.
Name | Price | Buy |
---|
Vegetarisk nytårsmenu | 200 kr. – 299 kr. | |
Julemenu:
Kan bestilles fra d. 1/11 – 22/12
Karrysild med æbler, kapers, rødløg og dild
Rørt hønsesalat med kyllingebryst, asparges og svampe
Røget laks med rygeost og urtecreme
Andelår med rød spidskål og løg/h5>
Ristede kartofler/h5>
Ris a la mande med kirsebærsauce
Name | Price | Buy |
---|
Julemenu | 249 kr. | |
Tapas menu:
Kroketter med braiseret kød og dijon majo
Bruschetta med gedeost
Kataifi rejer med aioli
Bresaola rullet med dadler
Krabbe kager med safron mayo
Arancini med trøffelmayo
Name | Price | Buy |
---|
Tapas Menu | 159 kr. | |
Deluxe menu – Mini buffet:
Tun tatar med avocado og en sød ingefær dressing
150 gr. Helstegt New Zealandsk oksemørbrad m. champignon og sauce
Sweet mash med blomkål og parmesan
Spanish bean salad
Frit valg af dessert
Name | Price | Buy |
---|
Deluxe menu | 229 kr. | |
3 retters premium Menu
Oksecarpaccio med rucola, parmesan og trøffelcreme
150 gr. Ovnbagt laks med en cremet spinat og citron sauce.
Serveres med marrokansk couscous med stegte grøntsager, kikærter, mandler og tranebær
Frit valg af dessert
Name | Price | Buy |
---|
3 retters premium | 179 kr. | |
3 retters Middelhavsmenu
Gambas – Tigerrejer i olivenolie, hvidløg og chili
150 gr. Langtidsstegt Black Angus Oksefilet m. stegte champignon og frit valg af sauce.
Serveres med Paella og stegte grønstager
Frit valg af dessert
Name | Price | Buy |
---|
3 retters Middelhavsmenu | 179 kr. | |