Catering

Det er muligt at bestille catering i København og andre byer på Sjælland. Vælg mellem nedenstående kategorier.

NB! Vi leverer mad ud af huset til en stor del af Sjælland (fra post nr. 1000-3670). Hvis I har nogen spørgsmål eller vil bestille catering andre steder i landet, kan I kontakte os på 28 44 25 01. For at bestille mad ud af huset, skal der minimum bestilles for 1000 kr og 10 kuverter pr produkt. Vi modtager både betaling med kontanter og kort ved levering eller direkte på hjemmesiden (kassen).

MENUER

Nytårsmenu 2024:

Afhentning eller levering d. 31/12 mellem kl. 12-17.30
Min. 5 prs.

3 retters menu:

Kroketter af braiseret oksekød m. dijon mayo

Braiseret tykkam m. sauce a jus & hasselback kartofler

Gateau marcel

249,- pr. prs

5 retters menu: 

Kroketter af braiseret oksekød m. dijon mayo

Caesar salat m. rejer

Braiseret tykkam m. sauce a jus & hasselback kartofler

Seafood paella

Gateau marcel

299,- pr. prs.

7 retters menu: 

Kroketter af braiseret oksekød m. dijon mayo

Caesar salat m. rejer

Waldorf salat m. kylling

Broccoli salat m. kalvebacon

Braiseret tykkam m. sauce a jus & hasselback kartofler

Seafood paella

Gateau marcel

349,- pr. prs. 

NamePriceBuy
Nytårsmenu249 kr.349 kr.

Vegetarisk Nytårsmenu 2024:

Afhentning eller levering d. 31/12 mellem kl. 12-17.30
Min. 5 prs.

3 retters menu:

Græsk moussaka (vegansk)

Vegansk paella

Gateau marcel

200,- pr. prs

5 retters menu: 

Fattoush salat

Græsk moussaka (vegansk)

Vegansk paella

Hasselback kartofler, hummus & tzatziki

Gateau marcel

249,- pr. prs.

7 retters menu: 

Fattoush salat (vegansk)

Rødbedde tabouleh

Græsk moussaka (vegansk)

Vegansk paella

Tagliatelle à la creme

Hasselback kartofler, hummus & tzatziki

Gateau marcel

299,- pr. prs. 

NamePriceBuy
Vegetarisk nytårsmenu200 kr.299 kr.

Julemenu:

Kan bestilles fra d. 1/11 – 22/12
Karrysild med æbler, kapers, rødløg og dild
Rørt hønsesalat med kyllingebryst, asparges og svampe
Røget laks med rygeost og urtecreme
Andelår med rød spidskål og løg/h5>
Ristede kartofler/h5>
Ris a la mande med kirsebærsauce
NamePriceBuy
Julemenu249 kr.

Tapas menu:

Kroketter med braiseret kød og dijon majo
Bruschetta med gedeost
Kataifi rejer med aioli
Bresaola rullet med dadler
Krabbe kager med safron mayo
Arancini med trøffelmayo
NamePriceBuy
Tapas Menu159 kr.

Deluxe menu – Mini buffet:

Tun tatar med avocado og en sød ingefær dressing
150 gr. Helstegt New Zealandsk oksemørbrad m. champignon og sauce
Sweet mash med blomkål og parmesan
Spanish bean salad
Frit valg af dessert
NamePriceBuy
Deluxe menu229 kr.

3 retters premium Menu

Oksecarpaccio med rucola, parmesan og trøffelcreme
150 gr. Ovnbagt laks med en cremet spinat og citron sauce.
Serveres med marrokansk couscous med stegte grøntsager, kikærter, mandler og tranebær
Frit valg af dessert
NamePriceBuy
3 retters premium179 kr.

3 retters Middelhavsmenu

Gambas – Tigerrejer i olivenolie, hvidløg og chili
150 gr. Langtidsstegt Black Angus Oksefilet m. stegte champignon og frit valg af sauce.
Serveres med Paella og stegte grønstager
Frit valg af dessert
NamePriceBuy
3 retters Middelhavsmenu179 kr.
KATEGORIER
KURV